Nou Reduced price! 26CM/30cm cu LED Selfie Inel de Lumina, Fotografie de Studio Foto Inel Umple de Lumină Cu Trepied Smartphone Machiaj Pentru Youtube Mareste

26CM/30cm cu LED Selfie Inel de Lumina, Fotografie de Studio Foto Inel Umple de Lumină Cu Trepied Smartphone Machiaj Pentru Youtube

21.06lei

-41 %

36.30lei

Produs nou

Plug USB de încărcare
Dimensiune 26cm/30cm
Sursa De Alimentare USB
Greutate 649g
TTL No
Temperatura De Culoare 3200K-5600K
Becuri cu LED-uri 92pcs
Numărul De Model LED-uri lumina de umplere
Origine NC(de Origine)
Element Nume Inel Lampa
Aparat Foto Compatibil Marca \
Nume De Brand centechia
Moduri de lumina lumina alba, lumina calda, lumina moale
Sursa De Lumina led
Dimensiuni (WxHxD) 38.5*33*4.5 cm
Suport Dropshipping
Folosind Pentru machiaj inel lampă / fotografie /Youtube
Display No
Pachet Da

Descriere:

1. LED-uri de lumină inel poate fi montat pe suportul și ia-o oriunde, acesta poate fi, de asemenea, eliminate de la standul de la orice moment (În care titularul nu este inclus).

2. Inelul luminos este format din 80/92pcs de economisire a energiei LED margele, o disipare a căldurii este excelent, curent constant conduce vehicule și de redare superioară a culorilor, se înmoaie sursa de lumină și de a spori tonusul pielii în portrete fotografice.

4. 3 culori de iluminare modul de luminozitate reglabilă pentru dvs. de a alege,puteți regla culoarea și luminozitatea foarte ușor, perfect luminozitatea poate fi realizat fără a instala filtre suplimentare.Trei culori de lumina naturala moale ilumina frumusețe în diferite ocazii.

5. Porturile USB pot fi folosite cu mai multe dispozitive, cum ar fi conectarea computerul gazdă, laptop, putere mobil și încărcător USB.Va fi capabil să se bucure de LED-uri de lumină inel în orice moment gratuit.

6. Ușor și portabil de design: Convenabil de a folosi și de a efectua atunci când călătoresc sau lucrează în aer liber etc.

7. Extinse de aplicare: este aplicată pe scară largă pentru fotografie în aer liber lumina, de umplere de lumină în interior, portret, moda, publicitate, fotografie, filmare video, etc.

8. Atunci când LED-uri de lumină inel este pornit, apăsați și țineți apăsat butonul ON/OFF pana la indicatorul clipește.În acest moment, introduceți întârzierea în modul oprit, întârziere de un minut.

Caietul de sarcini:

LED-uri de lumină inel poate fi montat pe suportul și ia-o oriunde, acesta poate fi, de asemenea, eliminate de la standul de la orice moment (În care titularul nu este inclus).

Inelul luminos este format din 80/92pcs de economisire a energiei LED margele, o disipare a căldurii este excelent, curent constant conduce vehicule și de redare superioară a culorilor, se înmoaie sursa de lumină și de a spori tonusul pielii în portrete fotografice.

3 culori de iluminare modul de luminozitate reglabilă pentru dvs. de a alege,puteți regla culoarea și luminozitatea foarte ușor, perfect luminozitatea poate fi realizat fără a instala filtre suplimentare.Trei culori de lumina naturala moale ilumina frumusețe în diferite ocazii.

Porturile USB pot fi folosite cu mai multe dispozitive, cum ar fi conectarea computerul gazdă, laptop, putere mobil și încărcător USB.Va fi capabil să se bucure de LED-uri de lumină inel în orice moment gratuit.

Extinse de aplicare: este aplicată pe scară largă pentru fotografie în aer liber lumina, de umplere de lumină în interior, portret, moda, publicitate, fotografie, filmare video, etc.

Pachetul Inclus:

1*LED Inel

Etichete: bicicleta a vorbit biberon instrument, led inel, mj26 pistol spuma, selfie inel de lumina, trepied pentru bec lampa, led-foto, laser pachet, aro condus, ling inel, caz pentru huawei p inteligente verde.

Scrie o recenzie

26CM/30cm cu LED Selfie Inel de Lumina, Fotografie de Studio Foto Inel Umple de Lumină Cu Trepied Smartphone Machiaj Pentru Youtube

26CM/30cm cu LED Selfie Inel de Lumina, Fotografie de Studio Foto Inel Umple de Lumină Cu Trepied Smartphone Machiaj Pentru Youtube

Descriere: 1. LED-uri de lumină inel poate fi montat pe suportul și ia-o oriunde, acesta poate fi, de asemenea, eliminate de la standul de la orice moment (În care titularul nu este inclus). 2. Inelul luminos este format din 80/92pcs de economisire a energiei LED margele, o disipare a căldurii este excelent, curent constant conduce vehicule și de

Produse similare