Nou Reduced price! MJ-0808L(model tip) 8mm POM material de alimentare a pompei de apă controlul debitului comutator Mareste

MJ-0808L(model tip) 8mm POM material de alimentare a pompei de apă controlul debitului comutator

18.58lei

Produs nou

Tip De Element Switch-uri
Nume De Brand MOJO
Numărul De Model MJ-0808L

Produs arată

Descrierea produsului:

Nume de Brand: MOJO

Numărul de Model: MJ-0808L

Fluxul gama: 0.6-8L/MIN

Material: POM de material de alimentare

Diametru: 8mm afară trepte Avantajul Produsului :

Folosit în principal pentru incalzitor de apa, boiler, apa, dozatoare, mașini de cafea, fierbinte card de mașini, echipamente de abur, sistemul de apă, campus card de vanzari, vanzarea de auto-ajutor sistemelor de apă, echipamente de tratare a apei, sisteme de răcire, echipamente mecanice, instrumente, echipamente farmaceutice.Observație: Pentru aer uscat senzor în apa reziduală ar trebui să acorde o atenție la presiune suflare nu Poate fi rotit cu viteză mare în stare anhidră .

Avantajul Produsului:

1.Protecția mediului design

2.De calitate alimentară POM material

3.Mic, practic si de mare precizie

4.Poate fi arbitrară reglare Unghi

Principiul de funcționare:

Comutatorul de debit este prezența sau absența fluxului prin comutatorul de ieșire semnal de control pentru apă senzor comutator, comutatorul principal de semnal.Împărțite în tipuri specifice normal deschis și normal închis tip, în principal apă de control al fluxului de lucru de monitorizare rol de jucat.Debitul de apă trece și utilizarea releului cu componente uzuale a apei sistem de control, ușor de utilizat, nici o putere nu este comutatorul de debit pe.

Electrice caracteristice:

MJ-0808/1010/1212/1414L/H/C/B

MJ-0808X O=7,5 MM B=8,5 MM

MJ-1010X O=9,5 MM, B=10.5 MM

MJ-1212X O=11.3 MM B=12,7 MM

MJ-1414X O=13MM B=15MM

Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor pls chat cu noi!

De transport pe termen

1. HK POST AIR MAIL ca prima alegere, și toate gratuit de transport maritim termenul este bazat pe HK POST AIR MAIL .

2. Dacă doriți să modificați compania expres să coopereze, p leasing să ne informați, astfel încât să re-verifica taxa de transport maritim.

3.Dacă ați selectat transport costa mai mult decât ai avut plătească,avem dreptul de a schimba mod de livrare.

4.Toate Rusia prieteni ar trebui să acorde o comanda cu numele întreg și adresa completă corecte cod poștal, astfel încât să puteți luat coletul cu ușurință și rapid.Cel mai bun mod este selectat DHL ca prima alegere ca ordinea de urgentă.

5.Tot Brazilia prietenii ar trebui să plătească pentru și în numele companiei și adresa,de asemenea, cu Contribuabilul are număr de înregistrare (de asemenea, dacă țara dvs. are orice regulă nouă,te rog, ca tara ta spune),astfel încât să puteți obține coletul cu ușurință.

6.Toate clientul prietenii ar trebui să știu dacă ați selectat DHL vă rugăm să cunoască detalii despre DHL ,dacă nu sunt de acord cu DHL regula si nu ridica coletul,atunci coletul va fi a reveni la noi, dar se va întâmpla costul de retur,care, de asemenea, poate să-ți responsabilitatea !Vă rugăm să fie remarcat.

7 .Totalul este exclusiv taxele de import și alte tipuri de impozite, pl ușurința fi remarcat.

Termen de plata

1. Alipay ca prima alegere,Alt termen de plata pls chat cu noi. (Avem propriul site-ul nostru ).

2. Cu excepția alipay, transforma taxa este de partea clientului.

3. Pl usurinta plăti comanda în termen de 3 zile după ce-l cumpere, și vă vom trimite în termen de 2-3 zile de la plata.

Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rog să ne dea feedback-ul pozitiv.

2. Dacă nu, vă rog să ne informați despre ideea ta înainte de a vă da un neg tive feedback-ul, orice litigiu va fi stabilit pe baza avantajului reciproc.Multe mulțumiri.

Rambursare

1. Orice nemultumiti de produsele noastre, de a trimite înapoi este acceptabil, dar taxa de transport maritim va fi responsabilitatea ta.

2. Pl ușurința de a deschide coletul si verifica-le atunci când le primiți.

Se amestecă Pentru instrucțiuni

1. Toate elementele din magazinul nostru sunt disponibile pentru amestecarea atunci când order.Pl ușurința de a ne informa despre aceasta, atunci când veți plăti, vom verifica din nou taxa de transport maritim.

2. Pl usurinta verificați cu noi despre detaliile înainte de plasarea unei comenzi, astfel încât să se evite greșeala.Multe mulțumiri.

Cooperare frumos cu tine si multumesc pentru vizita magazinul nostru!

Etichete: 8mm buton metalic, minge pom, rezistent la apa pompa comutator, comutator de aer de eliminare a deșeurilor, 8mm comutator buton, senzor de debit, comutator de debit de apă, tastatura picior, delux gamer, aer buton.

Scrie o recenzie

MJ-0808L(model tip) 8mm POM material de alimentare a pompei de apă controlul debitului comutator

MJ-0808L(model tip) 8mm POM material de alimentare a pompei de apă controlul debitului comutator

Produs arată Descrierea produsului: Nume de Brand: MOJO Numărul de Model: MJ-0808L Fluxul gama: 0.6-8L/MIN Material: POM de material de alimentare Diametru: 8mm afară trepte Avantajul Produsului : Folosit în principal pentru incalzitor de apa, boiler, apa, dozatoare, mașini de cafea, fierbinte card de mașini,

Produse similare