Nou Reduced price! Complex intens pentru fata biodermin 50 + pharmacos Vitex Mareste

Complex intens pentru fata biodermin 50 + pharmacos Vitex

10.69lei

Produs nou

Origine DE(Origine)
Nume De Brand Витекс
Gen De sex feminin
NET WT 50ML

Biocomplex are un efect intens.O formula speciala de droguri hrănește pielea, redându-i elasticitatea.Datorită utilizarea regulată a cremei, pielea devine mai întinsă, strălucirea de tineret a se întoarce.

Un complex unic de peptide are un vizibil efect impotriva ridurilor: Datorită activarea sintezei de macromolecles de eclecellular matrix, pielea apare recuperare, și antirid volumul este redus cu 17,1% *.

* S-a dovedit de Sederma

Peptide stimulează producția de colagen, care permite pielii să se întoarcă elasticitatea si supletea.Instantaneu netedă și strângeți pielea, reduce numărul și profunzimea ridurilor, refacerea tonusului.

Extract de Ginseng (panax) tonuri, catifelează și hrănește pielea, oferind o piele de energie pentru restaurare.

Unt de Shea (Butyrospermum parkii) saturează celulele cu substante nutritive valoroase, confera pielii catifelare si matasoasa.

Etichete: 100mg, toothpast, menopauza relief, menopauza, masca scrub, colagen tableta, aha, vick, crema set, sampon pentru par.

Scrie o recenzie

Complex intens pentru fata biodermin 50 + pharmacos Vitex

Complex intens pentru fata biodermin 50 + pharmacos Vitex

Biocomplex are un efect intens.O formula speciala de droguri hrănește pielea, redându-i elasticitatea.Datorită utilizarea regulată a cremei, pielea devine mai întinsă, strălucirea de tineret a se întoarce. Un complex unic de peptide are un vizibil efect impotriva ridurilor: Datorită activarea sintezei de macromolecles de eclecellular matrix, pielea apare

Produse similare