Nou Reduced price! 2020 Nou Sac de Scutec Baby Disney USB Încălzire Și Cârlige Scutec Rucsac USB încălzire și CÂRLIGE Mareste

2020 Nou Sac de Scutec Baby Disney USB Încălzire Și Cârlige Scutec Rucsac USB încălzire și CÂRLIGE

122.23lei

-1 %

123.47lei

Produs nou

Produs sac de scutec copil
Stil 5 scutec sac de cărucior
Stil 2 maternitate rucsac
Stil 3 Dropshipping
Stil 4 disney maternitate rucsac
Numărul De Model D-2011
model Disney Mami Sac
Funcția sac de scutec
Tip De Închidere fermoar
Tip Mami Geantă De Mână
Stil Sac De Scutec
Element De Lungime 26cm
Material Principal Poliester
Nume De Brand Disney
Stil 1 Ingrijire Copil
Înălțime Element 42cm
Numele Disney geanta
Dimensiune Large(Max Length>50cm)
Model Tip Printuri De Animale
Tip De Element Saci De Scutec
Lățime Produs 23cm
Articol Greutate 0.9kg
Origine NC(de Origine)

Noul magazin de bunăstare

În alte țări, trebuie doar să adăugați o mica taxa de transport. (Vă rugăm să contactați-mă pentru a modifica costurile de transport)

Transport

1. Dacă aveți o problemă cu plata: Https://helppage.Superusor.ro/buyercenter/index.htm 2. En-gros de comenzi se vor bucura de mai multe reduceri.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru cel mai bun pret. 3. Atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi perioada.Ne-ar plăcea să o facă pentru tine.Dacă nu primiți elementul în timpul de livrare a promis, vă rugăm să contactati-ne si va vom contacta compania de logistică să-l dau afară.Oricum, putem asigurați-vă că elementul va fi livrat la tine. 4. Elementele vor fi trimise la adresa de livrare oferta pentru noi.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare ai scris este corect și livrabile.Orice cost suplimentar cauzat de incorect sau non-livrabil adresa ar fi responsabilitatea cumpărătorului. 5. Pentru această achiziție, orice taxele de import sau taxele percepute de obiceiurile voastre ar fi responsabilitatea cumpărătorului.Feedback-ul 1. Superior de calitate, orientate spre client, vânzări și service sunt întotdeauna on-line în magazinul nostru, care sperăm că va fi mai bună experiență de cumpărături. 2. Poate nu vă dați seama că feedback-ul dvs. va fi cu siguranta util pentru alți clienți care au nevoie de niste sugestii.Este nevoie de doar câteva secunde pentru a partaja dvs. de satisfacție privind produsele și serviciile noastre, ceea ce este vital și înseamnă foarte mult pentru noi.Apreciem că. 3. Ai putea, te rog fa-ne o favoare să ne contactați în primul rând înainte de a vă sunt de gând să părăsească feedback neutru sau negativ?Vom face tot ce vom putea face pentru a da satisfăcător.Un milion de mulțumiri pentru bunătatea și înțelegerea.

Etichete: baby kit, zara sac de scutec, rucsac-sac de scutec, geanta disney, geanta mickey mouse, disney princess, Disney, femeie diper sac, donald duck rucsac, mami de maternitate sac de scutec.

Scrie o recenzie

2020 Nou Sac de Scutec Baby Disney USB Încălzire Și Cârlige Scutec Rucsac USB încălzire și CÂRLIGE

2020 Nou Sac de Scutec Baby Disney USB Încălzire Și Cârlige Scutec Rucsac USB încălzire și CÂRLIGE

Noul magazin de bunăstare În alte țări, trebuie doar să adăugați o mica taxa de transport. (Vă rugăm să contactați-mă pentru a modifica costurile de transport) Transport 1. Dacă aveți o problemă cu plata: Https://helppage.Superusor.ro/buyercenter/index.htm 2. En-gros de comenzi se vor bucura de mai multe reduceri.Vă rugăm să nu

Produse similare