Nou Reduced price! Belsiang Mare Dildo Gonflabil Pompa De Mare Dop De Fund Penis Realist Moale Mare Dildo Cu Ventuza Jucarii Sexuale Pentru Femei Produse Pentru Sex Mareste

Belsiang Mare Dildo Gonflabil Pompa De Mare Dop De Fund Penis Realist Moale Mare Dildo Cu Ventuza Jucarii Sexuale Pentru Femei Produse Pentru Sex

54.75lei

-29 %

78.21lei

Produs nou

Material Silicon Medical
Numărul De Model D1
Sugestiv Sexual No
Nume De Brand Belsiang
Dimensiune 1 Pcs
Tip De Element Dildo-uri
Obscene Imagine No

Descriere Produs:

TPR material este sigur, non-toxic, rezistent la apa, rezistent si Inofensiv.Culoare : maro & negru & carne Dimensiuni : 24cm*9cm(max) / 9.45 în*3.54 în(max) Greutate : aproximativ 300g Cu lubrifianți sau prezervative va fi mai ușor pentru a intra.

Pachetul Include:

❈ 1 * Gonflabile vibrator ❈ Vom Ambalaj bine și nici un cuvânt sexy de pe ambalaj Pentru a proteja viața privată a cumpărătorului.

Despre pachet

Va vom trimite un ambalaj opac, fără cuvinte sensibile de pe ambalaj pentru a proteja confidențialitatea clienților noștri, nimeni nu va ști ce este în interiorul, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.

Despre produs

Toate produsele noastre sunt 100% de brand nou și sunt inspectate cu atenție înainte de a le trimite afară.Toate produsele sunt realizate medicale, materiale de calitate, 100% în condiții de siguranță și non-toxice.Este normal să miros un miros atunci când a deschis primul, pentru a se păstra produsul într-un pachet sigilat timp de mai multe luni, vă rugăm să curățați-l, apoi pune-l într-un loc bine ventilat, acesta va dispărea în termen de 1-2 zile, aceasta nu va afecta funcția.

Despre livrare

Toate comenzile vor fi emise în termen de 5 zile, timpul de livrare variază în funcție de țară și este afectată de vreme, de sărbătorile legale și de alți factori.Dacă comanda nu a fost primită în perioada de protecție, vă rugăm să ne contactați.

Despre orele de lucru

Datorită diferenței de timp, de comunicare va fi întârziată, magazinul nostru de servicii pentru clienți va răspunde prima dată când vezi mesajul dvs., vă rugăm să așteptați cu răbdare.

Dacă produsul are o problemă ?

Dacă produsul nu corespunde sau este defect, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp.Vom rezolva problema pentru tine, retrimite produsul sau o rambursare completă.Vă rugăm să nu deschideți disputa la voi,noi credem că comunicarea este mai bună decât o discuție deschisă.

Faceți clic pe ajutor

https://helppage.Superusor.ro/buyercenter/index.htm#center

Etichete: penis artificial, jucarie sexuala femeie, al meu jucării sexuale, jucărie sexuală, super silicon vibrator, vibrat, sex, anal plug, uzar pompa pentru penis, penis.

Scrie o recenzie

Belsiang Mare Dildo Gonflabil Pompa De Mare Dop De Fund Penis Realist Moale Mare Dildo Cu Ventuza Jucarii Sexuale Pentru Femei Produse Pentru Sex

Belsiang Mare Dildo Gonflabil Pompa De Mare Dop De Fund Penis Realist Moale Mare Dildo Cu Ventuza Jucarii Sexuale Pentru Femei Produse Pentru Sex

Descriere Produs: TPR material este sigur, non-toxic, rezistent la apa, rezistent si Inofensiv.Culoare : maro & negru & carne Dimensiuni : 24cm*9cm(max) / 9.45 în*3.54 în(max) Greutate : aproximativ 300g Cu lubrifianți sau prezervative va fi mai ușor pentru a intra. Pachetul Include: ❈ 1 * Gonflabile vibrator ❈ Vom Ambalaj bine și nici

Produse similare