Nou Reduced price! Original, autentic GOTOH GE101TS Relicvă Stil Vintage Tremolo Chitara Electrica Sistem de Pod ( în Vârstă de Chrome ) MADE IN JAPAN Mareste

Original, autentic GOTOH GE101TS Relicvă Stil Vintage Tremolo Chitara Electrica Sistem de Pod ( în Vârstă de Chrome ) MADE IN JAPAN

408.80lei

Produs nou

Nume De Brand guitarfamily
Tip pod
Numărul De Model GE101TS

INTRODUCEREA DE PRODUSE :

ELEMENT: GOTOH GE101TS Relicvă Stil Vintage Tremolo Sistemul de Pod

PREVEDERI: se Referă la datele marcate în imagine

LOCUL de PRODUCȚIE: GOTOH făcute în Japonia

CULOARE: Vârsta Chrome-o s-a arătat în imagine

GREUTATE: 617 G/Set

SFATURI IMPORTANTE:

1 .Produsul nostru prețurile și tarifele de transport sunt stabilite .Daca iti cumperi un singur produs sau mai multe produse omogene , vă rugăm să dați click pe "Cumpara Acum" .Dacă doriți să cumpărați mai multe produse diferite , vă rugăm să faceți clic pe "Adăugați la Mașină" , Acest lucru poate salva unele de ambalare, de transport de marfă .Sistemul va calcula exacte de transport maritim în conformitate cu adresa ta, dacă "Cumpara Acum" sau " Adăugați la Masina ".

2. Suntem general agenția "GOTOH" , "Alfa" , "CF" , "Wilkinson", "Floyd rose" și așa mai departe . "GuitarFamily" este propria noastră element care cele mai multe produse sunt fabricate în Coreea , Am promisiunea de toate produsele din magazinul nostru sunt originale și de înaltă calitate .ELEMENT POZE REALE:

Despre Noi:

1. Bine ati venit la Chitara de Familie.Ca lider al Chinei Chitara piese saler, avem mii de tipuri de produse, care aproape a venit din Japonia și coreea de Sud.Produsele noastre sunt la un pret competitiv și de calitate superioară.Ne luptăm cu produse contrafăcute și de calitate inferioara.Sperăm că putem stabili un termen lung relație de cooperare cu Muzical Instrumens Companiei și salers din lume.Dacă aveți produs la un pret competitiv, ne puteti contacta.Putem vânzare în piața Chineză.

2. Dacă aveți nevoie de produsele noastre într-o cantitate mare , puteți să ne contactați.Va vom oferi un discount.

3. Ne sunt în stoc limitat , dacă ai nevoie de o cantitate extrem de mare , trebuie să ne informați.Vom comanda în avans.

Livrare & Retur:

1. Suntem de transport maritim la nivel mondial, cu excepția unor zone îndepărtate.Transporturile internaționale sunt trimis prin China Post Air Mail , e-EMS sau EMS .Timpul de livrare poate varia din cauza unor motive, cum ar fi numere de companiile aeriene pentru țara dumneavoastră și viteza de procesare a vămilor și oficiul poștal.Timpul de expediere sunt după cum urmează:

EMS : 7-20 zile lucrătoare

e-EMS: 7-20 zile lucrătoare

China Post Air Mail: 20-60 zile lucrătoare

Prin e-pachete, puteți urmări informații de urmărire de produs in link-ul de www.track-trace.com.Pls consultati local post office dacă sunt de acord sau nu.

2. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul de mărfuri sau de costul de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara.

3. Taxele vamale sunt, în mod normal, practicate de compania de transport maritim sau colectate atunci când vă alegeți elementul în sus.Aceste taxe nu sunt suplimentare taxele de transport.

Plata

1. Vom accepta PayPal, alipay și banca de remitențe.Cum pentru produse plătite ,vom aranja shippment în termen de două zile.Dacă doriți să comandați într-o cantitate mare, puteti sa ne contactati , va vom oferi un discount.Se întoarce sunt acceptabile, puteți returna orice produs in termen de 14 zile de la primire pentru o rambursare sau o înlocuire a elementului respectiv.Vă rugăm să ne contactați pentru o referire numărul, dacă doriți pentru a reveni un element.Vă rog să observați că cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele poștale de returnare, produsele returnate trebuie să fie în starea lor inițială, care include tag-uri și pe orice ambalaj, și îți vom trimite doar înlocuirea sau restituirea după ce vom primi returnat.

2. Vom testa toate elementele pentru a asigurați-vă că acestea sunt în stare bună înainte de expediere, și vor fi ambalate cu grijă pentru a evita deteriorarea în timpul tranzitului.Cu toate acestea, vom fi pe deplin responsabil pentru DOA(Defect La Sosire) elemente, vă rugăm să ne contactați în cazul în care primiți un produs defect, vă vom trimite un alt unul gratis sau problema rambursare completă depinde de alegerea ta.

Contact Și Feedback-Ul

1. Încurajăm clienții să ne contactați direct, chiar dacă poate nu ne răspunde imediat din cauza diferenței de timp.Toate întrebările vor primi răspuns în termen de 12 ore în zilele lucrătoare și vom încerca cele mai bune pentru a răspunde în termen de 24 de ore în zilele de sărbătoare.

2. Vom lăsa feedback-uri pozitive pentru cumpărători, cât mai curând ca primirea de plată, și ne-ar fi mult mai apreciat dacă puteți să ne lăsați un feedback pozitiv si rating de 5 stele după ce veți primi articole.Bun feedback și evaluări sunt foarte utile pentru eBay cariera.

3. Vă rugăm să ne contactați imediat dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau serviciu înainte de a pleca de feedback negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva.

Etichete: floyd rose tremolo, chitara clasica tremolo, f relicvă chitara, relicvă chitara, chitara ibz, gotoh original, chitara relicvă, chitara bas lemn, gotoh tunere de aur, floyd rose.

Scrie o recenzie

Original, autentic GOTOH GE101TS Relicvă Stil Vintage Tremolo Chitara Electrica Sistem de Pod ( în Vârstă de Chrome ) MADE IN JAPAN

Original, autentic GOTOH GE101TS Relicvă Stil Vintage Tremolo Chitara Electrica Sistem de Pod ( în Vârstă de Chrome ) MADE IN JAPAN

INTRODUCEREA DE PRODUSE : ELEMENT: GOTOH GE101TS Relicvă Stil Vintage Tremolo Sistemul de Pod PREVEDERI: se Referă la datele marcate în imagine LOCUL de PRODUCȚIE: GOTOH făcute în Japonia CULOARE: Vârsta Chrome-o s-a arătat în imagine GREUTATE: 617 G/Set SFATURI IMPORTANTE: 1 .Produsul nostru prețurile

Produse similare