Nou Reduced price! Distribuitor Labiile, Clitorisul Cleme Labiile Clip Stimulator Clitoris dominare sexuala Sclavie Peeping Vagine cu Specul Sex Accesorii pentru Femei Mareste

Distribuitor Labiile, Clitorisul Cleme Labiile Clip Stimulator Clitoris dominare sexuala Sclavie Peeping Vagine cu Specul Sex Accesorii pentru Femei

35.31lei

-18 %

43.56lei

Produs nou

sex uniformă Accesorii exotice pentru femei
Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
Nume De Brand Loverkiss
Câteva Jucării Jucării pentru adulți
Origine NC(de Origine)
Material Metal
Numărul De Model Labiile Clipuri
dominare sexuala sex-shop sex jocuri pentru adulți
dominare sexuala femei jucării dominare sexuala sclavie set
bdsm Intim Jucărie Jucarii sexuale pentru Femei
Dimensiune 1pc Labia clamps

Caracteristici:

Vagin clema este, de asemenea, cunoscut sub numele de labiile stretching.Pur și simplu loc pe vagin și locul labiile în clemă.

Această clemă vă permite să se răspândească cei labiile larg deschisă, care vă acordă acces la clitoris și vagin.

Folosiți șuruburi pentru a deschide la exterior de prindere și trageți lor interioară sau exterioară a labiilor prin.

Caietul de sarcini:

Element: Clitorisul Clemă

Material :Metal

Dimensiune: Interior mai de deschidere este de 3,3 cm in lungime, 1.15 centimetri în diametru.Fiecare parte a clemei se deschide la 1,25 cm în lățime.

Lista De Pachete:

1 x Clemă Vagin

Sfaturi: Notă: Ne-am angajat să protejeze confidențialitatea.Nu cuvinte sensibile sunt afișate pe ambalaj.

Despre Pachet

În scopul de a proteja intimitatea dumneavoastră, vă garantăm pentru a trimite produsele într-o stare de siguranță.Produsul va fi dotat cu un airbag/galben cu bule de plic de plastic pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.

Despre Garanție

Rambursare completă dacă produsul nu corespunde descrierii sau defecte.

Despre Produs

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de a trimite.

Toate produsele sunt realizate din material sigur, inofensiv pentru organism, (este normal ca tu miros miros ușor atunci când deschideți mai întâi, pentru că produsul a fost sigilat pachet de luni de zile.Vă rugăm să curățați-l și uscați-l în mod natural, mirosul va dispărea în curând.)

Despre Transport

Vom trimite comanda in termen de 5 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme,pubilc vacanțe și așa mai departe.Daca pentru cineva nu primiți în declare timp, vă rugăm să ne contactați.

Despre Taxelor Vamale

1The vânzătorul nu este responsabil pentru Vămuire când pachetul sosirea în țara de destinație.

2 vânzătorul nu este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute ,atunci când pachetul nava de express (DHL,Fedex...)

Ce să fac dacă întâlnesc produs problema

Vă rugăm să folosiți produsul în conformitate cu manualul produsului în primul rând, dacă tot nu se poate folosi, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp, vă rugăm să nu deschideți disputa la voi, noi credem communiocation este mult mai bine decât în litigiu.

Despre Timpul De Lucru

Din cauza diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare, dar mesajele vor fi răspuns în termen de o zi de lucru.vă rugăm să fie pacient.

Despre Feedback-ul Am în vedere clienții noștri prieteni.Sperăm că veți putea face cumpărături de la noi cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă Rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.

Etichete: specul anal, bdsm, pizde distribuitor, bdsm jucărie, jucărie sexuală, sex sm, de sex masculin masturb, dominare sexuala femei, dominare sexuala sclavie chilotei, verde robie capota.

Scrie o recenzie

Distribuitor Labiile, Clitorisul Cleme Labiile Clip Stimulator Clitoris dominare sexuala Sclavie Peeping Vagine cu Specul Sex Accesorii pentru Femei

Distribuitor Labiile, Clitorisul Cleme Labiile Clip Stimulator Clitoris dominare sexuala Sclavie Peeping Vagine cu Specul Sex Accesorii pentru Femei

Caracteristici: Vagin clema este, de asemenea, cunoscut sub numele de labiile stretching.Pur și simplu loc pe vagin și locul labiile în clemă. Această clemă vă permite să se răspândească cei labiile larg deschisă, care vă acordă acces la clitoris și vagin. Folosiți șuruburi pentru a deschide la exterior de prindere și trageți

Produse similare