Nou Reduced price! Față și Spate Ștergător Lame Pentru Hyundai Matrix 2001-2010 Parbriz ștergător Parbriz Auto Accesorii Auto set de 22 Mareste

Față și Spate Ștergător Lame Pentru Hyundai Matrix 2001-2010 Parbriz ștergător Parbriz Auto Accesorii Auto set de 22"+16"+14"

21.93lei

-24 %

28.86lei

Produs nou

Înălțime Element 3cm
Nume De Brand toocene
Articol Greutate 0.3kg
An 2004
Numele Modelului TC212
Tip De Material Cauciuc Natural
Lățime Produs 2cm
Caracteristici Speciale Curat parbriz
Dimensiune 22+16
Origine Ningbo, China

Internaționale ștergătorului dimensiune:

Pentru Hyundai Matrix 2001-2010

Conducătorul auto Dimensiuni:22 inch

Pasageri Dimensiune:16 inch

Ștergătorului de lunetă dimensiune:14 inch

Detalii Produs:

Produs Phopo:

Atenție:

1,Pentru a evita cumpărarea ștergătoarele greșit, Cumpărătorii ar trebui să acorde o atenție la mașina an și fotografii în descrierea înainte de plasarea comenzii.În cazul în care cumpărătorii nu au nici o idee dacă ștergătoarele se potrivesc auto, vă rugăm să ne contactați și să ne indice modelul de masina ta si masina an, vom răspunde în 24 de ore.

2, vă Rugăm să ne indică faptul că mașina este cu volan pe Dreapta sau Stânga, pentru a ștergătoarelor de sistem este diferit între RHD si LHD.

3, în Cazul în care cumpărătorii loc nepotrivit pentru a fi nepăsători cu privire la descriere, nu vom rambursare sau retrimite.

Recomandări:

1, asigurați-vă că pentru a curăța parbrizul mai întâi dacă este contaminat cu ulei, ceară, murdărie și grimes pentru a asigura durata de viață a ștergătoarelor.

2, a ștergătoarelor de Parbriz lamele ar trebui să fie înlocuit atunci când acestea nu efectua cum era de așteptat sau nu oferă asufficient nivel de siguranță.

3, Dacă lamele ștergătoarelor nu se ridica de pe parbriz, opera ștergătorului până când vor ajunge la centrul de parbriz, opriți de aprindere, și de a schimba lamele ștergătoarelor.

Livrare:

1, Elementele vor fi livrate în 3 zile după plata integrală a soluționa excepția de vacanță.

2, Cumpărătorii asigurați-vă că pentru a lăsa exacte Adresa, Codul POȘTAL, Numărul de Telefon (numele Complet de cumparatori din Rusia)

3, în Cazul în care cumpărătorii nu a putut obține elemente în timpul de livrare sau au probleme cu produsele, vă rugăm să încercați să ne contactați în primul rând, am dori să vă răspundă în 24 de ore în zilele de lucru pentru a urmări ordinea și de a rezolva probleme pentru tine.

4, în Cazul în care cumpărătorii nu a putut obține elemente după timpul de livrare a terminat, ne-ar dori să ramburseze sau retrimite.

Etichete: tucson, mașină de efect, ștergător, matrice de poliester benzi, dacia logan, hyndai, gold print, accesorii de interior pentru touareg, mașini de curățare de 10, renov vopsea.

Scrie o recenzie

Față și Spate Ștergător Lame Pentru Hyundai Matrix 2001-2010 Parbriz ștergător Parbriz Auto Accesorii Auto set de 22

Față și Spate Ștergător Lame Pentru Hyundai Matrix 2001-2010 Parbriz ștergător Parbriz Auto Accesorii Auto set de 22"+16"+14"

Internaționale ștergătorului dimensiune: Pentru Hyundai Matrix 2001-2010 Conducătorul auto Dimensiuni:22 inch Pasageri Dimensiune:16 inch Ștergătorului de lunetă dimensiune:14 inch Detalii Produs: Produs Phopo: Atenție: 1,Pentru a evita cumpărarea ștergătoarele greșit, Cumpărătorii ar trebui