Nou Reduced price! 10BUC/LOT Nou infrarosu digital de evitare a obstacolelor senzor, super mici, de 3-100cm reglabil, curent 6mA Mareste

10BUC/LOT Nou infrarosu digital de evitare a obstacolelor senzor, super mici, de 3-100cm reglabil, curent 6mA

77.01lei

Produs nou

Tensiune De Alimentare 3.8 v-5.5 v
starea Noi
Numărul De Model modulul
Nume De Brand CFsunbird
Disiparea De Putere 6ma
Cerere Calculator
Tip Alte

-----Focus pe servicii One-stop de piese Electronice-----

Observație: noul număr de urmărire pentru China Post Obișnuit Pachet Mic Plus pot fi urmărite numai înainte de a ajunge la aeroport din țara dumneavoastră,vă rugăm să alegeți China Post Air Mail daca vrei

un complet de informații de urmărire.Informații de urmărire de China Post Obișnuit Pachet Mic Plus pot fi verificați aici : www.17track.net/en 《am recomandăm să utilizați expres transport produse, nu alege ieftine poștale, de transport produse valoroase 》

Descriere:

Semnal Digital de ieșire, senzorul conține necesare modulare și demodulare, logica de prelucrare.

Principiul de lucru: senzorul infraroșu activ de emisie, în funcție de lumina reflectată de detectare, dacă detectat obstacole, picior de ieșire 0, altfel 1

Tensiune de lucru: 3.8 v-5.5 v

De operare curent (5V): tipic curent 6mA

Intrare / ieșire de semnal (3 linii):

GND VCC IEȘIRE

VCC, GND este sursa de alimentare, gama de 3.8 v-5.5 v este VCC

Multi cerc de precizie reglabil cu potentiometru de pe bord, poate fi ajustată în funcție de utilizarea de mediu.Interval de reglare de la 3cm-100cm.pentru că este reflexia principiu, cu specific de reflectare a țintă, poate fi ajustată în funcție de situație.

Există un LED rosu pe placa de circuit, și.AFARĂ de ieșire continuă să fie scăzut când un obstacol este detectat.Bariera este nivelul ridicat de ieșire.

Detectarea obstacolelor timp (obstacole eficiente de detectare țintă variază de la obstacolele sau obstacolele la obstacol dispărut):

Senzor activ reflexia în infraroșu de detectare, astfel încât reflexia și forma de țintă este cheia pentru a detecta distanța, care este cel mai mic negru distanta de detectare, alb maximă; suprafață mică distanță obiect este mic, zona de mare distanță.

Următoarele este testul real de la distanță de detecție:

Distanța de detecție (mediul de testare, de interior, maxim de putere, Tensiune 5V, consum 6.5 d):

1 pereți albi: 100cm

2 IBM calculator negru coperta: 20cm

3.1 degete: 18cm

4 Palmele: 30cm

5-un mod transparent original șirag de mărgele pen: 20cm

Un transparent original șirag de mărgele pen poate sensibilitate detect.

Cea mai nouă versiune a făcut o îmbunătățire foarte mare, a devenit mai mult și mai perfectă, caracteristicile sunt după cum urmează:

1 ultra micro, și design de mecanică găuri de montare.

2 consum de energie mai mic, larg de tensiuni de funcționare.Transmite semnalul este modulat prin modularea semnalului, distanța este de departe, anti-interferențe este bun, se poate lucra în aer liber non lumina directă a soarelui (distanța va fi mai scurt).

3 gama reglabilă, variind de la 3cm-100cm.

4 pentru a evita utilizarea tehnologiei fereastră pentru a evita zona critică de problema, senzorul de muncă este foarte stabil, utilizatorii folosi direct semnalul de ieșire, nu aveți nevoie să ia în considerare problema de semnal de bruiaj.

5 prețul este ieftin, dar performanta a depășit piață în infraroșu de evitare a obstacolelor senzor.

CFsunbird

Pachetul Inclus:

10× 3-100cm reglabil, curent 6mA

Etichete: arduino senzor de curent, ir senzor de obstacol, j7 senzor, curent dc senzor, curent senzor hall, arduino senzor ir, evitarea senzor 10buc, senzor solar 10buc, s9 senzor, senzor infraroșu obstacol 10 buc.

Scrie o recenzie

10BUC/LOT Nou infrarosu digital de evitare a obstacolelor senzor, super mici, de 3-100cm reglabil, curent 6mA

10BUC/LOT Nou infrarosu digital de evitare a obstacolelor senzor, super mici, de 3-100cm reglabil, curent 6mA

-----Focus pe servicii One-stop de piese Electronice----- Observație: noul număr de urmărire pentru China Post Obișnuit Pachet Mic Plus pot fi urmărite numai înainte de a ajunge la aeroport din țara dumneavoastră,vă rugăm să alegeți China Post Air Mail daca vrei un complet de informații de urmărire.Informații de urmărire de China Post Obișnuit