Nou Reduced price! KERUI W18 WiFi Wireless GSM Sistem de Alarmă de Securitate Acasă Protecție anti-efracție Kit Senzor de Alarmă Cu Flash, Sirena 720P Camera IP Mareste

KERUI W18 WiFi Wireless GSM Sistem de Alarmă de Securitate Acasă Protecție anti-efracție Kit Senzor de Alarmă Cu Flash, Sirena 720P Camera IP

578.06lei

-51 %

1 179.74lei

Produs nou

Număr De Zone 99 zone wireless
Kit-Ul De Configurare Senzorul De Usa/Fereastra
KERUI Model w18
Parola Tastatură Da
Dimensiune 159*100*8mm
Display Da
Nume De Brand KERUI
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 2
Culoare
Caracteristică 1
Certificare CE
Putere DC 5V
Tipul De Conexiune Wireless
Armare Tip App
Mod De Lucru
Interfață Video Da
Numărul De Model w18
Număr De Ieșire 6
Tipul De Alarmă SMS
Frecventa Wireless

Acest sistem de alarma este un high-end de alarma GSM cu performanță stabilă și de încredere și se aplică 1.7 inch TFT culoare ecran tactil și tastatură cu built-in PROCESOR puternic de master și o excelentă experiență de operare.Automata mesaj vocal sau SMS mesaj anunța locația și evenimente de la alarma.Compatibil cu wireless senzor PIR, senzor de usa, detector de fum, detector de gaz, buton de panica etc. Acesta a fost utilizat pe scară largă în casa, fabrica, scoala, magazin, villa și zonă rezidențială pentru a oferi protecție pentru bunuri de valoare.

Notă: W18 panoul de control nu a fir terminal, și nu se poate conecta orice cablu senzor sau detector.

NOTĂ: Acest element are 4 Limba Verison:engleză, rusă, spaniolă și franceză Voce.Vă rugăm să lăsați un noteof care vocea de care ai nevoie, sau va vom trimite limba engleză ca implicit.doar disponibil pentru limba engleză manual de utilizare carte.

EXACTE DE ALARMĂ:

1. Când ușa senzor declanșat, acesta va suna și trimite semnal la panoul system. 2. Sistemul de alarmă gazdă va suna și trimite SMS/apel presetate numărul de telefon. 3. Veți primi o notificare la prima dată.

Tot-Acasă de Securitate de la vârful Degetelor

Proteja proprietatea dvs. din interior-out, și de a lua alerte mobile atunci când ușile sau ferestrele deschise și atunci când este detectată o mișcare acasă.Configurarea întregului sistem, fără a fi nevoie de unelte sau profesionale de instalare, și să se extindă ta de Alarmă pentru a se potrivi orice casa sau apartament

APP Control de la Distanță GSM

Formați numărul assorciated la gazdă prin telefon, și după pe righing ciclu, pentru a primi prin parolă, apoi poate controla de la distanță.

NOI Upgrate KERUI WIFI GSM Sistem de Alarma

* Ecran color TFT, umanizat meniu, operare cu voce prompt, ușor de utilizat

* Există 99 de zone și 8 tipuri de zone opționale în fiecare zonă; ON/OFF sirena în fiecare zonă este disponibil.

* 4 seturi programată armare/dezarmare/sejur brațul funcție de zona/zi/ora.

* 6 grupuri de alarmă. Nr. telefon, apela în mod automat presetate numărul de telefon atunci când pană de curent.

* 10s automat de înregistrare de mesaje cu built-in de voce artificială, astfel încât utilizatorul poate ști alarma locul și zona atunci când primiți apel de alarmă de la distanță.

* Armare/Dezarmare, Monitor, Boxe, sirena ON/OFF, socket inteligent ON/OFF de la distanță.

* Wireless studiu 1527 serie de accesorii, și la fel de mult ca 99 detectoare și 99 de control de la distanță.

* Telefon/mesaj SMS distanță de control pentru armare, dezarmare, monitorizare, anuntul de la distanță.

* APP de control gazdă set și administrare, și sprijină IOS/Android.

* Host poate apela alte telefoane direct ca un telefon

* O cale de legătură alarma wireless releu, și într-o direcție sirena stroboscop wireless

* Integrarea de înaltă precizie de ceas cip, astfel încât timpul n-a pierdut nici pană de curent

* Afișa cele mai recente 72 de armare/dezarmare și 102 înregistrări de alarmă

* 2 grupuri de CID numărul.Compatibil cu standardele internaționale de alarmă networking protocol Contact ID

* De joasă tensiune indicație și anti-tamper

* Built-in baterie reîncărcabilă de mare capacitate baterie LI și furnizarea de energie în mod automat atunci când pană de alimentare

* ID-ul apelantului ecran, de putere-off memento.

* Gazdă se aplică patru frecvența GSM/GPRS module,Suport WiFi moudle

PROGRAMAT ARMARE/DEZARMARE

E prea mult pentru a arma/dezarma de zi cu zi, Există 4 seturi programată armare/dezarmare/sejur brațul funcție de zona/zi/ora.setat la cerere, automat anti-thelf.

FOLOSIT CA UN TELEFON

Built-in microfon si difuzor,este alarma precum și un telefon.Interfon,și de la distanță descuraja intruși.

FI ONLINE TOT TIMPUL

Built-in baterie de rezervă, se poate standby 8 ore dacă externe de alimentare este oprit.se va apela în mod automat presetate numărul de telefon atunci când pană de curent.Q: Cât timp este senzorul de viață a bateriei ?A: de Obicei, bateria senzorului poate lucra aproximativ 6 luni,pir poate lucra cu USB DC 5V; Q: Doza sistemul de alarmă de apel și a trimite sms-uri la mine atunci când puterea de tăiat, acesta poate funcționa în continuare?A: Da,pe tine te va suna și trimite sms-uri,și poate încă mai funcționează de aproximativ 6-8 ore,built-in sirena .

Notificare :

1.KERUI W18 folosi Doar 2G Sim Card (850/900/1800/1900MHz), și prieteni din Statele Unite ale americii și Australia, vă rugăm să ne contactați. 2. KERUI W18 Lucra Doar Cu 2.4 G WIFI Frecvență.

DIY MAI MULTE ACCESORII

Wireless studiu 1527 serie de accesorii, și la fel de mult ca 99 detectoare și control de la distanță.

8 Zone Tipuri De DIY 8 zone de tipuri pentru alegerea

DIY setarea ta de apărare a zonelor de securitate. 99 zone wireless,fiecare zone poate setare alarma sirena sau dezarma.

Tensiune de intrare: USB5V Standby curent:

Q:Doza sistemul de alarmă au limba rusă?

A:Da,acest sistem de alarma au rusă vioce și rusă meniu,dar fără ruse manual de utilizare,Avem limba engleză și versiunea rusă.dacă aveți nevoie de versiunea în limba rusă,vă rugăm să ne lăsați mesaje atunci când a trimite comanda,sau va vom trimite versiunea în limba engleză ca deafult.

Q:Și Cât timp este perioada de garanție?

Un: sistem de alarma panoul de garantie de un an.

Povestea De Brand:

Etichete: alarma kerui, acasă sistem de camera de securitate wireless onif, alarma secur, acasă inteligent, incarcator asus k52, alarmă acasă wifi, ios camera de supraveghere, sârmă ușa camerei, kerui w18, secur.

Scrie o recenzie

KERUI W18 WiFi Wireless GSM Sistem de Alarmă de Securitate Acasă Protecție anti-efracție Kit Senzor de Alarmă Cu Flash, Sirena 720P Camera IP

KERUI W18 WiFi Wireless GSM Sistem de Alarmă de Securitate Acasă Protecție anti-efracție Kit Senzor de Alarmă Cu Flash, Sirena 720P Camera IP

Acest sistem de alarma este un high-end de alarma GSM cu performanță stabilă și de încredere și se aplică 1.7 inch TFT culoare ecran tactil și tastatură cu built-in PROCESOR puternic de master și o excelentă experiență de operare.Automata mesaj vocal sau SMS mesaj anunța locația și evenimente de la alarma.Compatibil cu wireless senzor PIR, senzor de usa,

Produse similare