Nou Reduced price! EDIFIER MP19 Mini Portabil Produ Boxe Cu Radio FM, ecran LED Difuzor Micro-SD Card MP3 Player cu Funcție de Repetare Mareste

EDIFIER MP19 Mini Portabil Produ Boxe Cu Radio FM, ecran LED Difuzor Micro-SD Card MP3 Player cu Funcție de Repetare

123.84lei

-25 %

165.13lei

Produs nou

Gama De Frecvențe Alte
Sprijin APP No
Canale 2 (2.0)
Caracteristică NICI unul
Numărul de Carcasă Difuzor 2
Built-in Microfon No
Putere De Ieșire 250W
Control vocal No
Funcția De Redare Alte
Inteligent Asistent Personal NICI unul
Ecran De Afișare No
Control De La Distanță No
Sursa De Alimentare Baterie
Rezistent la apa No
PMPO 250W
Nume De Brand Edifier
Suport Card De Memorie Da
Material Plastic
Numărul De Model mp19
Audio Crossover Două-Mod
Wi-Fi Gratuit Muzica Amazon Muzica
Comunicare USB
Difuzor Tip Portabil
Suport Apt-x No
Cabinetul Material Plastic
Baterie Da

EDIFIER MP19 Mini Boxe Portabile Cu Radio FM, ecran LED Difuzor Micro-SD Card MP3 Player cu un Singur Funcția de Repetare

Edifier este specializată în primă sisteme de sunet care prezenta inovațiile tehnologice și de design eleganta.Putem livra remarcabilă experiență audio printr-o gamă largă de căști, boxe și sisteme audio, pentru divertisment personal și excelență profesională.

Înființată în 1996 în Beijing, China, Edifier este ideea de un mic grup de întreprinzători iubitorii de muzică.Ghidat de principiul "o pasiune pentru sunet" în ultimele două decenii, Edifier a apărut ca un designer de clasă mondială și producătorul premiat sisteme de sunet.

De-a lungul călătoriei noastre, ne-am adapta la modul în care muzica este făcută, comună și s-a bucurat.Ne mândrim cu produse care prezenta un design îndrăzneț și de calitate premium, dar în același timp accesibil.

Astăzi, Edifier servește iubitorii de muzică din întreaga lume prin intermediul nostru de distribuitori în peste 70 de țări, cu operațiuni în America de Nord, America de Sud, Europa, Orientul Mijlociu și regiunea Asia-Pacific.

În creștere Edifier familie este format din 3.000 de angajați dedicați din întreaga lume.Noastre de stat-of-the-art facilități de producție produce 8 milioane de unități în fiecare an pentru casa, electronice de consum și PC, aplicații multimedia.

Etichete: difuzor fără fir, transmițător fm usb, bluetooth mini vorbitor, difuzor clasic cutie, anker soundcore neo, produsului difuzor, radio fm, anker soundcor, player, Soundbar TV.

Scrie o recenzie

EDIFIER MP19 Mini Portabil Produ Boxe Cu Radio FM, ecran LED Difuzor Micro-SD Card MP3 Player cu Funcție de Repetare

EDIFIER MP19 Mini Portabil Produ Boxe Cu Radio FM, ecran LED Difuzor Micro-SD Card MP3 Player cu Funcție de Repetare

EDIFIER MP19 Mini Boxe Portabile Cu Radio FM, ecran LED Difuzor Micro-SD Card MP3 Player cu un Singur Funcția de Repetare Edifier este specializată în primă sisteme de sunet care prezenta inovațiile tehnologice și de design eleganta.Putem livra remarcabilă experiență audio printr-o gamă largă de căști, boxe și sisteme audio, pentru divertisment personal

Produse similare