Nou Reduced price! China Micro mini excavator 4 tone Multifuncțională mini excavator Hidraulic pe șenile excavator Privat livada Mareste

China Micro mini excavator 4 tone Multifuncțională mini excavator Hidraulic pe șenile excavator Privat livada

19 903.24lei

Produs nou

Tip Hidraulice Crawlerl Excavator
Material Oțel Carbon De Înaltă
Motor XINCHAI490/YANMAR388
Origine Shandong China
Brand VOT
Numărul De Model VTW-40
Cuvinte cheie mini Excavator
Nume De Brand VOT
Utilizare DIY acasă
Caracteristici Plivit, sapat terenul, foraj, stivuitoare, poansoane
Numele produsului VTW-40 crawler excavator

VOT CE APE China Hidraulic excavator mini excavatoare mici China Micro mini excavator 4 tone Multifuncțională mini excavator Hidraulic pe șenile excavator Privat livadă 1. Cine suntem noi?Jining Vot Machinery Co., Ltd.este un hotel modern de companii internaționale angajate în construcția de mașini.VOTUL a realizat o dezvoltare rapidă în virtutea unor tehnologii avansate și moderne de management, și a obținut CE și certificate ISO.Stricte de calitate sistem de control și de înaltă calitate, linii de producție s-au dezvoltat produse de înaltă calitate și rapid de livrare de servicii.Am stabilit un profesionist după-echipa de vanzari, care poate oferi clientilor cu servicii bune în prima dată. 2. Care sunt avantajele noastre excavatoare?Avantajele de VOT excavatoare: suport multi-funcție de operație, atașarea rapidă a accesoriilor, excavare, strivire, șanț de curățenie, gaurire si demolare.Perioada de garanție: termen de un an de la livrare / 2000 ore de lucru, dacă există orice problemă de calitate, noi vă va oferi cu accesorii pentru gratuit.Oferim servicii personalizate, exclusiv dumneavoastră de cumpărături agent, personalizate cumpărare, te-ai născut diferite! 3. Ce trebuie doar să faceți?Faceți clic pe colțul din stânga jos al elementului să ne contactați, spune-ne ce ai nevoie, și să ofere WhatsApp/e-mail.Comerțul exterior reprezentant va va contacta imediat și a vă oferi prețuri preferențiale pentru produse personalizate vă place, fără a pierde timpul!Prețul produsului este prețul FOB, vă rugăm să întrebați personalul de serviciu pentru clienți pentru detalii.

CONFIGURAȚIE de TOP: de LUCRU EFICIENT configurația De top cu motor și Principalele pompa hidraulica, oferă puterea de puternic, care face ca funcționarea fără probleme și de a salva mult timp de lucru.

FERM STRUCTURA excavator de o structură de oțel de calitate superioara cu servicii profesionale de proiectare.Deci excavator Boom braț pot fi rezistat puternic impact și presiune în grea situație de lucru.

LAMA LOPATA Fața lama lopata poate fi ajustat de ridicare înălțimea și unghiul convenabil să se stabilească pe pământ sau să treacă prin toate diferite de teren.

Etichete: tractorul de la ferma, excava mini, camion rc, mic șasiu pe șenile, gratuit epocă steakuri, excavator kubota piese, excavator sumitomo accesorii, micro rock crawler, 110 crawler, încărcător rc.

Scrie o recenzie

China Micro mini excavator 4 tone Multifuncțională mini excavator Hidraulic pe șenile excavator Privat livada

China Micro mini excavator 4 tone Multifuncțională mini excavator Hidraulic pe șenile excavator Privat livada

VOT CE APE China Hidraulic excavator mini excavatoare mici China Micro mini excavator 4 tone Multifuncțională mini excavator Hidraulic pe șenile excavator Privat livadă 1. Cine suntem noi?Jining Vot Machinery Co., Ltd.este un hotel modern de companii internaționale angajate în construcția de mașini.VOTUL a realizat o dezvoltare rapidă în virtutea unor tehnologii

Produse similare