Nou Reduced price! De la distanță Comutator de Presiune pentru M-LOK/KEYMOD Armă Lumina Coada Butonul Dual în aer liber Vânătoare Lanterna LED-uri PEQ 16A M3X Accesorii Mareste

De la distanță Comutator de Presiune pentru M-LOK/KEYMOD Armă Lumina Coada Butonul Dual în aer liber Vânătoare Lanterna LED-uri PEQ 16A M3X Accesorii

82.96lei

-9 %

92.17lei

Produs nou

Model Arma De Vânătoare Accesorii
Origine NC(de Origine)
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Tip De la distanță Comutator de Presiune pentru Arme Ușoare
Numărul De Model NE04040
culoare Negru,Întuneric Pământ
Se Potrivesc Pentru M300 M600 M952,alte M Seria Scout Lumina
Material ABS plastic

Faceți clic pe Preferințe bunuri și urmați la magazine, vă puteți bucura de prioritate la serviciul de livrare.

- Caracteristici ---

Potrivit pentru ELEMENE și NE series laser indicatori și tactice lanterna Dual dispozitive de control ,operațiunea mai simplă General "M1913 Picatinny,DEYMOD și M-LOK" trei tipuri de sisteme fixe

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

5. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Restituire/Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Superusor.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.

Etichete: prindere keymod, mlok feroviar, un peq 16, mânerul din keymod, iluminat comutator de presiune, arme de jucărie, sistemul m lok, față de prindere, Felinar cu LED, un peq.

Scrie o recenzie

De la distanță Comutator de Presiune pentru M-LOK/KEYMOD Armă Lumina Coada Butonul Dual în aer liber Vânătoare Lanterna LED-uri PEQ 16A M3X Accesorii

De la distanță Comutator de Presiune pentru M-LOK/KEYMOD Armă Lumina Coada Butonul Dual în aer liber Vânătoare Lanterna LED-uri PEQ 16A M3X Accesorii

Faceți clic pe Preferințe bunuri și urmați la magazine, vă puteți bucura de prioritate la serviciul de livrare. - Caracteristici --- Potrivit pentru ELEMENE și NE series laser indicatori și tactice lanterna Dual dispozitive de control ,operațiunea mai simplă General M1913 Picatinny,DEYMOD și M-LOK trei tipuri de sisteme fixe Note: 1.

Produse similare