Nou Reduced price! Fantana solare Led Solare Apa Fantana cu Lumini LED-uri pentru Exterior Peisaj Decor Gradina Plutitoare Piscină Fântână cu Pompă Solară Mareste

Fantana solare Led Solare Apa Fantana cu Lumini LED-uri pentru Exterior Peisaj Decor Gradina Plutitoare Piscină Fântână cu Pompă Solară

54.96lei

-40 %

91.63lei

Produs nou

Caracteristică fontanna solarna led
panou solar putere 2.4 W
Numărul De Model Fantana SOLARE
De lucru Alimentat Cu Energie Solară
USE6 solar fontein
Debitul maxim 150L / H
use5 alimentat cu energie solară pompă de fântână
Feature1 fantana plutitoare
Origine NC(de Origine)
Panou Solar de tensiune 9V
Use2 fântână de apă
Feature3 plutitoare piscină fantana cu led-uri
Material Plastic
1 Pompa Fantana Solare
Dimensiune 19.6*18.5*5.1cm
Pompa de alimentare De 0,5-0,85 W
Use3 În Aer Liber, Grădină, Fântână
Maxim de pulverizare a apei înălțime 30-60CM
Use4 Baie De Pasăre De Apă De Fântână
Element Nume solar fântână de apă

Puncte:

1、Maxim de Livrare Înălțime: apa se poate ridica până la 60-90cm aprox cu puternica pompa de apa.

2、Multi-funcție: Fantana pompa funcționează soare sau tulbure, de zi sau de noapte.built-in baterie cu litiu, 6 lumini LED-uri și pompa permite să vă bucurați de pana la 6 ore timp de noapte sau zi noroasă funcționare.Poate fi folosit ca un decor de gradina lampa la noapte, să-Ți curte este mult mai artistic.

3, Multi-Aplicație: Utilizare ca un solar de fantana sau apa care curge fântână în grădină, pe o punte, de la iaz, sau intr-o sera.

4、Viață Lungă: Nostru solar panou edge are marginea de etanșare tratament, protecție dublă, evitarea infiltrațiilor de apă și extinderea utilizării de timp, economisind bani mai mult.

5、Deficit de Apă Protecție: atunci Când nu există nici apă în piscină, se va opri în mod automat de lucru și de a proteja panoul de la daune.

Descriere:

Acest lucru este de 2,4 G sol impermeabil LED panou solar cu pompă submersibilă pentru baie de pasăre fantana gradina.Acesta poate fi folosit ca un decor de gradina lampa la noapte, să-Ți curte este mult mai artistic.

Caracteristici:

Alimentat cu energie solară pompă de fântână kit pentru fantani arteziene, cascade de apă și afișează.

Pulverizator pentru apa diferite stil.Acesta este dotat cu 4 duze diferite deci e ca si cum ai lua patru apă diferite stiluri pentru pasarea ta bai.

Trei fraieri pe jos pentru lipirea pe apă.

Pus pompa cu totul în apă cu este duza deasupra apei, asigurați-vă că pompa este fixată ferm pe fundul fântânii, pentru a evita vibrațiile.

Notă:

Aceasta pompa vine cu putere funcția de stocare, și performanța sa depinde în întregime pe puterea de lumina soarelui.Atunci când lumina este slabă, odată ce lumina soarelui devine puternica, pompa va continua să normale de muncă și de putere funcția de stocare.Pompa de apă va Fi blocat atunci când se lucrează în apă tulbure.Și atunci ai nevoie să ia în afară de curățare.

De lucru într-o zi Insorita, a pus panou solar sub lumina soarelui și să fie mai bine pentru a face față direct la soare.

Secțiunea A

Parametri:

Pompa tensiune: 12V

Maxim spray înălțime: Aprox.60-100cm/23.62*39,37 in.

Panou Solar de tensiune: 9V

Panou Solar putere: 2.4 W

Panou Solar dimensiune: aprox.176mm/69.29 în.

Culoare: negru

Durata de viață: ≥10000ore

Sfaturi:

Dacă aveți orice nemulțumire sau o îndoială despre produsele noastre, vă rugăm să contactați serviciul clienți, cât mai curând posibil, va vom oferi cele mai bune servicii de garanție de satisfacție de 100%.

Secțiunea B

Caracteristici Execută în mod automat, nici o baterie sau energie electrică necesară, de economisire a energiei.

Capabil să plutească în apă, nu este nevoie să instalați pompa și ușor să se mute.

Trei diferite înlocuibile pulverizator capete pentru diferite de pulverizare a apei stil.

Potrivit pentru baie de pasăre, pește rezervor, mic iaz, decoratiuni de gradina, piscina, etc.

Pompa va porni automat în 3 secunde, atunci când câștiga suficient lumina soarelui.

Caietul de sarcini

Pompa tensiune: DC 7V

Pompa de putere: 1,0 W

Capul maximă: 80cm

Debit maxim: 160L / H

Maxim de pulverizare a apei inaltime: 50cm

Panou Solar tensiune de alimentare: 7V

Panou Solar putere: 1.5 W

Panou Solar dimensiuni: Ø 160 mm (siliciu monocristalin)

Solare directe pompa de unitate, nici o baterie suplimentară, înălțimea de apă depinde în totalitate de puterea de soare.

Pachetul inclus:

1* Alimentat Solare Apa De Fantana Pompa+ Accesorii + Manual De Utilizare

Secțiunea C

Caracteristici: 1. Ajută pentru a circula oxyled și apă în pasăre bai, acvarii și/sau iazuri și fântâni. 2. Complet alimentat de la soare, aceasta fantana pompa se execută în mod automat, este eco-prietenos și eficient. 3. Acesta este echipat cu 4 duze de pulverizare de proiectare și face, de asemenea, un decor minunat! 4. Pur și simplu loc panoul solar în lumina soarelui pentru a auto-start 5. Spray de apa inaltime: 40cm, conecta diferite duze, înălțimea de apă vor fi diferite. 6. Când panoul solar primește suficientă lumină solară, pompa va începe în 3 secunde Descriere: panou Solar: 1W singur cristal de siliciu Diametru: 13cm cantitatea Maximă de flux: 180L / h Max spray inaltime: 40cm Material: ABS, PE Pachetul include: 1 * Fantana Solare 5 * Accesorii

Secțiunea B

Instalare:

1. Pus pompa cu totul în apă cu este duza deasupra apei ,asigurați-vă că pompa este fixată ferm pe jos de la fântână pentru a evita vibrațiile

2. Conectați mufa de la pompa din mufa de solor panoul de ieșire

3. Pune panou solar sub suficient de lumina soarelui și de a fi mai bine pentru a face față direct la soare

Atenție

1. Fi sigur de a pune suficienta apa în fântână, mai ales în zilele însorite; păstrați întotdeauna pompa de sub suprafața apei.

2. Schimba apa des pentru a menține apa de curățare, pentru a evita orice murdărie pentru a împiedica pompa.

3. Fii atent pentru a proteja panoul solar pentru a evita orice deteriorare.

4. Păstrați suprafața de panou solar de curățare în mod constant.

Etichete: pompa de apa solare, pompei auxiliare de apă reale, fantana, pentru pompa de fantana, 12v pompa de ulei, caracteristică de apă pompă în aer liber, fântână de apă, cascadă, fantana km, albastru fantana solare, alimentator de pasăre.

Scrie o recenzie

Fantana solare Led Solare Apa Fantana cu Lumini LED-uri pentru Exterior Peisaj Decor Gradina Plutitoare Piscină Fântână cu Pompă Solară

Fantana solare Led Solare Apa Fantana cu Lumini LED-uri pentru Exterior Peisaj Decor Gradina Plutitoare Piscină Fântână cu Pompă Solară

Puncte: 1、Maxim de Livrare Înălțime: apa se poate ridica până la 60-90cm aprox cu puternica pompa de apa. 2、Multi-funcție: Fantana pompa funcționează soare sau tulbure, de zi sau de noapte.built-in baterie cu litiu, 6 lumini LED-uri și pompa permite să vă bucurați de pana la 6 ore timp de noapte sau zi noroasă funcționare.Poate fi folosit

Produse similare