Nou Reduced price! 165Pcs Piuliță Manșon Filetat Screw-in Maneca piuliță Slot M4-M8 M4/ M5/ M6/ M8 Mareste

165Pcs Piuliță Manșon Filetat Screw-in Maneca piuliță Slot M4-M8 M4/ M5/ M6/ M8

45.92lei

-38 %

74.08lei

Produs nou

Nume De Brand doxa

Caracteristici:

*100% de brand nou și de înaltă calitate

*Fabricat din material de înaltă calitate, durabil și practic de a utiliza

*Șurub-in de tip hex conduce filetate introduce nucile sunt făcute de înaltă calitate din aliaj de zinc.

*Din aliaj de zinc caracterizează puterea și oferă o bună rezistență la coroziune în bad medii, cum ar fi temperaturi ridicate, vreme rece și zonele cu umiditate mare.

*Au superioara rezistenta la rugina si o excelenta rezistenta la oxidare, care poate asigura cu o lungă perioadă de timp

*Cu șurub-in de tip hex conduce firul introduce Nuci adoptă material de înaltă calitate, care este ecologic si non-toxic.Atunci când este utilizat, nu există substanțe toxice pentru a elibera pentru a asigura siguranța dumneavoastră

*Cu șurub-in de tip Hex-Drive fir introduce Nuci este foarte ascuțit, curat și precis.Și compact firul nu este ușor să ieși din formă și glisați în procesul de rulare.Piulița acord cu o standardizate sistemul metric

*Aliaj de Zinc seturi sunt ideale pentru profesionisti, amatori, proprietari, meșteșugari, reparații bărbați, femei, prelucrarea lemnului, constructii, instalatii sanitare, HVAC și așa mai departe.

*Ei, de asemenea, a lucrat bine pentru 3D imprimate proiecte.Utilizarea pe foaie de metal și lemn.O varietate de dimensiuni poate satisface cerința maximă pentru tine.

*A făcut de înaltă calitate din aliaj de zinc pentru durabilitate și protecție împotriva ruginii.

*Usor de instalat, doar detalia gaura mărime potrivită și instalați-l cu o cheie Imbus, conice fire de sex masculin nu face trăgând ușor din cauza vibrațiilor.

*Potrivit pentru lemn moale realizat din lemn de pin, placaj, plăci fibrolemnoase, etc., au un efect bun în mobilier combinație.

Caietul de sarcini:

*Material: aliaj de zinc

*Caietul De Sarcini : M4 , M5 , M6 , M8

*Cantitate: 165pc

Conținutul Pachetului:

M4X8 40pcThreaded manșon Șurub piuliță

M4X10 40pc manșon Filetat Screw-in de nuci

M5X10 30pcThreaded manșon Șurub piuliță

M6X10 15pc manșon Filetat Screw-in de nuci

M6X15 20pc manșon Filetat Screw-in de nuci

M8X20 20pcThreaded manșon Șurub piuliță

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Etichete: si nuci, m12 reparații, m4 reparații, m6 maneca, piuliță, Piuliță M4, sma female nuci, Cilindru de nuci, m8 reparații, cuțit din oțel.

Scrie o recenzie

165Pcs Piuliță Manșon Filetat Screw-in Maneca piuliță Slot M4-M8 M4/ M5/ M6/ M8

165Pcs Piuliță Manșon Filetat Screw-in Maneca piuliță Slot M4-M8 M4/ M5/ M6/ M8

Caracteristici: *100% de brand nou și de înaltă calitate *Fabricat din material de înaltă calitate, durabil și practic de a utiliza *Șurub-in de tip hex conduce filetate introduce nucile sunt făcute de înaltă calitate din aliaj de zinc. *Din aliaj de zinc caracterizează puterea și oferă o bună rezistență la coroziune în

Produse similare