Nou Reduced price! FLEX Cablu de Apel PENTRU PISICA S41 Mareste

FLEX Cablu de Apel PENTRU PISICA S41

82.54lei

Produs nou

Compatibil Marca Pisica
Design BAR
Utilizarea difuzor
Numărul De Model Pentru CAT S41

PENTRU CAT S41

Satisfactia Clientului:

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

Vom raspunde e-mail în 24 de ore.

Plata:

Există mai multe metode de plată disponibile pe Superusor.ro cum ar fi carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Superusor.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

Transport:

Ne va livra pachetul termen de 48 de ore(exclude vacanța de week-end) după plata.

Veți primi articol despre 2-8 săptămâni, timpul de Livrare variază în funcție de clearance-ul personalizat și logistică.Vă rugăm să ne contactați dacă nu-l primească peste 9 săptămâni, Vom rezolva problema.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau scăzut DSR scor.

Retur :

Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii.Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Feedback-ul:

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!

A promis de către Furnizor :

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.

Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv.O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

La primirea elemente, va vom returna imediat.

Etichete: turbo x6, cat s60 piese de schimb, cat s60, 16er ag55, h8314, CAT S31, leagăn de yoga, cat s41, 16ir, 11er.

Scrie o recenzie

FLEX Cablu de Apel PENTRU PISICA S41

FLEX Cablu de Apel PENTRU PISICA S41

PENTRU CAT S41 Satisfactia Clientului: Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%. Vom raspunde e-mail în 24 de ore. Plata: Există mai multe metode de plată disponibile pe Superusor.ro cum ar fi carduri de

Produse similare