Nou Reduced price! Rezistent la apa IP65 ABS Proiect Cabina de Caz Cabluri Cutie de Joncțiune 200*120*56mm Accesorii Mareste

Rezistent la apa IP65 ABS Proiect Cabina de Caz Cabluri Cutie de Joncțiune 200*120*56mm Accesorii

36.75lei

-30 %

52.52lei

Produs nou

Numărul De Model Cutie De Joncțiune
Nume De Brand WALFRONT

Descriere:

Aceasta cutie de joncțiune este folosit în principal pentru interior și în aer liber, electrice, de comunicații, echipamente de stingere a incendiilor, fier și oțel de topire, petrochimie, electronică, energie electrică, căi ferate, santiere, mine, minerit, aeroporturi, hoteluri, nave, fabrici mari, de coastă fabrici de descarcare doc echipamente, canalizare și instalații de tratare a deșeurilor, riscurile de mediu și petreceri, etc.

Caracteristici:

Făcute de înaltă calitate ABS material ignifug.Această cutie este rezistent împotriva prafului și a apei, de protecție clasa este IP65. Puternic ignifuge și izolație bună, anti-coroziune, anti-static.Bună performanță de etanșare, durată lungă de timp.Complet non-toxic, nu produce substanțe nocive.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Dimensiuni: 20*12*5.5 cm/7.87*4.72*2.16 în

IP Grad: IP65

Cantitate: 1

Pachetul Include:

1 x Cutie de Joncțiune cu Accesorii

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-5mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Etichete: cutie de joncțiune, casă de aluminiu, cutie plastic diy, electronice cabina de plastic, caz ip65, electronice profesionale cabina, cutie de aluminiu diy, takachi electronice cabina, carcasă ip65, cutie ip65.

Scrie o recenzie

Rezistent la apa IP65 ABS Proiect Cabina de Caz Cabluri Cutie de Joncțiune 200*120*56mm Accesorii

Rezistent la apa IP65 ABS Proiect Cabina de Caz Cabluri Cutie de Joncțiune 200*120*56mm Accesorii

Descriere: Aceasta cutie de joncțiune este folosit în principal pentru interior și în aer liber, electrice, de comunicații, echipamente de stingere a incendiilor, fier și oțel de topire, petrochimie, electronică, energie electrică, căi ferate, santiere, mine, minerit, aeroporturi, hoteluri, nave, fabrici mari, de coastă fabrici de descarcare doc echipamente,

Produse similare