Nou Reduced price! American geometrice abstracte etnice dungi întunecate camera de zi dormitor noptieră covoare covorase Mareste

American geometrice abstracte etnice dungi întunecate camera de zi dormitor noptieră covoare covorase

49.14lei

-19 %

61.40lei

Produs nou

Model Tip GEOMETRICE
Technics Masina De Facut
Tip de curățare Mașină De Spălat
Loc Salon
Origine NC(de Origine)
model Geomatric
Subcomponenta conținut de material 100%
Componentă principală de material Fibre de poliester (poliester)
Utilizarea Comerciale
Tesatura subcomponente Fibre de poliester (poliester)
Material Fibre de poliester (poliester)
ambarcațiuni Mașini de țesut
Stil Modle
Se Spală Stil Mecanică De Spălare
Categorie Covor/podea mat
Forma Dreptunghi
Principala componentă a conținutului de material 100%

Înainte de a cumpăra:

Culoarea de partea de jos și non-alunecare punctat model va varia în funcție de fiecare lot.Partea de jos este, în general, împărțite în diferite culori cum ar fi gri și alb.Modelul punctat este plin de puncte și flori de prun.Dar suprafața de rulare este model și model va Exista mici diferențe în funcție de dimensiunea.Dacă nu există nici o cerință specială, vom adapta în funcție de frumusete de model.

Culoarea tăiate fâșii sunt negru, roz, gri, maro si alte culori.Nu există nici o cerință specială.În general, tăiate este negru.Dacă există o culoare tăiate, de a comunica cu serviciul clienți și de a face note.

Din cauza anumitor contracție de materii prime în procesul de producție, și toate dintre ele sunt tăiate și cusute manual, există o anumită dimensiune de eroare.De dimensiuni mici este de aproximativ 1-2cm.Dimensiunea mai mare eroare poate fi relativ mai mult, dar va fi controlat cât mai mult posibil.În intervalul standard.În cazul în care cumpărătorul este mărimea minimă este de 100% corecte, vă rugăm să luați fotografie cu atenție, sau consultați serviciul clienți dacă se poate satisface cumpărător cu dimensiuni speciale, și magazinul nostru încearcă să îndeplinească dimensiuni speciale la cerințele oaspeților.

Datorită diferitelor ecrane de calculator, culoarea va avea o anumită gamă de erori, dar magazinul nostru încearcă pentru a minimiza diferența de culoare.

Etichete: etnice covor, pentru acasă, masuta de cafea pentru living decorul camerei, v rug, covor, 160x230 covor, mare sisal covor, Covor, gard podea, podea mat.

Scrie o recenzie

American geometrice abstracte etnice dungi întunecate camera de zi dormitor noptieră covoare covorase

American geometrice abstracte etnice dungi întunecate camera de zi dormitor noptieră covoare covorase

Înainte de a cumpăra: Culoarea de partea de jos și non-alunecare punctat model va varia în funcție de fiecare lot.Partea de jos este, în general, împărțite în diferite culori cum ar fi gri și alb.Modelul punctat este plin de puncte și flori de prun.Dar suprafața de rulare este model și model va Exista mici diferențe în funcție de dimensiunea.Dacă