Nou Reduced price! Hidea Montare Amortizor(superioară) comp. F15 4 Timpi 15HP Pentru Motor Barca Mareste

Hidea Montare Amortizor(superioară) comp. F15 4 Timpi 15HP Pentru Motor Barca

158.73lei

Produs nou

Utilizare pentru 15HP 4 Timpi
Tip De Combustibil Benzina
starea Noi
Dimensiuni (L x W x H) (mm) 190 x 160 x 60
Numărul De Serie F15-05.04.00.00
Numele Montare Amortizor(superioară) comp.
Origine NC(de Origine)
Motor 4 Timpi
Poziția Motorului Interior
Cilindri 2

Nume De Brand: Hidea

Hidea Tip De Element:F15-05.04.00.00

Tip de element:Hidea F15 Montare Amortizor(superioară) comp.

Aplicații: Pentru Hidea F15 Motor Outboard

Pachetul Include:

1 buc * Montare Amortizor(superioară) comp.Acceptam Alipay, plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda.Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să contactați Superusor.ro client service on-line. 1.Comenzile procesate în termen de 1-2 zile de la efectuarea plății. 2.Fabrica noastra numai nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare. 3.Transportul este asigurat de către transportator,uneori, poate cu o mica intarziere din cauza week-end sau de vacanță sau de forță majoră factori.Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. 1.Dacă threr este ceva în neregulă cu produsul în sine, îl poți returna în 14 Zile, Vom înlocui cu unul nou după ce vom primi cel original. 2.Vă rugăm să ne contactați în timp util înainte de a trimite produsul înapoi. 3.Toate produsele au 1 an garanție.Fabrica noastră oferă de înaltă calitate produs și să depună eforturi pentru a obține satisfacția clienților.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru fabrica noastra.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice problemă, vă Vom răspunde cât mai curând posibil.

Etichete: parsun, hidea motor, 2 Timpi, 15hp motor outboard, outboard yamaha, hidea exterioare, 15hp exterioare, carburator hidea, barca cu motor, motor tohatsu.

Scrie o recenzie

Hidea Montare Amortizor(superioară) comp. F15 4 Timpi 15HP Pentru Motor Barca

Hidea Montare Amortizor(superioară) comp. F15 4 Timpi 15HP Pentru Motor Barca

Nume De Brand: Hidea Hidea Tip De Element:F15-05.04.00.00 Tip de element:Hidea F15 Montare Amortizor(superioară) comp. Aplicații: Pentru Hidea F15 Motor Outboard Pachetul Include: 1 buc * Montare Amortizor(superioară) comp.Acceptam Alipay, plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda.Dacă aveți orice întrebări

Produse similare