Nou Reduced price! 36pcs 80ml Plastic Tiramisu Cupe Transparente Conice Jeleu, Budinca Desert Mousse Recipient Pahare de Unică folosință Mareste

36pcs 80ml Plastic Tiramisu Cupe Transparente Conice Jeleu, Budinca Desert Mousse Recipient Pahare de Unică folosință

43.98lei

-34 %

67.64lei

Produs nou

Origine NC(de Origine)
model Culoare Solidă
Setați Tipul Da
Budinca Mousse De Cupe
Material PS
Tiramisu Cupe Pahare De Unică Folosință
Tip de en-Gros No
Ocazie Petrecere
Numărul De Model budinca
Tacamuri De Unica Folosinta Tip Pahare De Unică Folosință

36pcs 80ml Plastic Tiramisu Cupe Transparente Conice Jeleu, Budinca Desert Mousse Container de Unică folosință Căni de Restaurant, Magazin de Tort Acasă

Descriere

Fabricat de înaltă calitate PS, desert cup este sigur și durabil de a utiliza.Stilat si elegant.Cu un design modern și transparent de plastic, drăguț și mini cupa este potrivit pentru desertul tau preferat ca spume de ciocolată, tiramisu, jeleu, budinca, etc.

Caracteristică

- Culoare: așa Cum se arată.

- Material: PS.

- Dimensiuni: 4.5 x 4.5 x 8.5 cm.

- Realizate din produse alimentare de calitate de cristal clar de plastic, durabil și în condiții de siguranță pentru a utiliza.

- Cupe sunt lavabile, refolosibile, freezable, de unică folosință, și reciclabile.

- Vino cu conice design unic și elegant.

- Ideal pentru adăugarea de sofisticat gourmet efect la zile de Naștere, Grătare, nunti, catering, cocktail-uri, Paste, etc.

- Aceste servire cupe nu sunt limitate la deserturi.Ele pot fi folosite pentru toate tipurile de alimente prezentări, inclusiv: jeleu, iaurt, budinca, spuma, sorbet, tiramisu, și mult mai mult.

36 x Desert Cup

Etichete: cupa de tiramisu, pătrat de plastic desert cupe, plastic desert tort, desert pahar de plastic, materiale plastice cupe de desert, tiramisu, dispoziția ceașcă de plastic, plastic budinca, bol pentru desert, plastic cupe de desert.

Scrie o recenzie

36pcs 80ml Plastic Tiramisu Cupe Transparente Conice Jeleu, Budinca Desert Mousse Recipient Pahare de Unică folosință

36pcs 80ml Plastic Tiramisu Cupe Transparente Conice Jeleu, Budinca Desert Mousse Recipient Pahare de Unică folosință

36pcs 80ml Plastic Tiramisu Cupe Transparente Conice Jeleu, Budinca Desert Mousse Container de Unică folosință Căni de Restaurant, Magazin de Tort Acasă Descriere Fabricat de înaltă calitate PS, desert cup este sigur și durabil de a utiliza.Stilat si elegant.Cu un design modern și transparent de plastic, drăguț și mini cupa este potrivit pentru

Produse similare